skip to Main Content

SysKon Web

Få mer ut av din Internett-annonsering

SysKon tilbyr rådgivning og andre tjenester for effektiv markedsføring på internett. Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester som gir deg økt konkurransekraft.

Vårt fokus er hele tiden å skape resultater og lønnsomhet for deg som kunde. Det gjør vi gjennom måling, analyse og stadig forbedring.

Facebook

I dag er Facebook verdens største nettsamfunn og har mer enn 350 millioner aktive brukere på verdensbasis, og anslåtte 2.3 millioner norske brukere og det vokser. Det er faktisk aldersgruppen 35 + som er den største tilveksten i Facebook den seneste tiden. Facebook er Norges tredje største medium – kun slått av tv-kanalene NRK og TV2.

 

Målrettet annosering

Facebook byr på helt unike muligheter for målretting: Du treffer dine målgrupper ved å velge kjønn, alder, bosted, sivilstatus og interesser.

Google Adwords

Verdens mest effektive annonsekanal!

Google har de siste årene tilbudt en annen måte å annonsere på enn det norske bedrifter er vant til fra tidligere. Fremfor å betale for en plassering eller diverse pakkeløsninger, tilbyr Google å kun betale for effekten av annonseringen.

Fordeler med Google AdWords

  • Spesielt egnet for å generere nye potensielle kunder
  • Gir raskt resultater
  • 9 – 12 ganger bedre enn vanlig markedsføring
  • Google representerer nærmere 85% av alle norske søk
  • De som søker etter informasjon, produkter eller tjenester i en søkemotor, er i kjøpsmodus og klar til å ta kontakt med deg eller kjøpe dine produkter
  • For de fleste bedrifter representerer Google den mest lønnsomme markedskanalen på internett

Passer AdWords for meg?

  • Google AdWords er svært fleksibelt, og fungerer like bra for store internasjonale selskaper som for mindre bedrifter som vil annonsere lokalt.
  • Du har full kontroll i forhold til budsjetter og kostnader. I AdWords betaler du kun for klikk. Vi måler resultater på søkeordsnivå, og er hele tiden opptatt av at AdWords skal være lønnsomt for deg.
  • Google AdWords gir full kontroll over kostnader, hvor annonsene plasseres, innholdet i annonsene, timing av din annonsering og lønnsomhet per salg (ROI).
Nett annonsering til en pris som funker

Vi snakker gjerne med deg angående din nettside og hva du kan du kan forbedre. Vi har lang erfaring med WordPress og nettdesign og kan ta prosjekter fra små nettsteder til store nettbutikker.

Klar for å komme i gang?

Ta kontakt, så hjelper vi deg på nett.

Back To Top