skip to Main Content

Syskon tilbyr er bredt spekter av konsulenter med ulike kompetanse, branseerfaring og personlige egenskaper.

Vi har en genuin tro på at det ikke bare er antall sertifiseringer som avgjør en konsulents kompetanse og verdi, men snarere hvordan vedkommende omsetter sin kunnskap og erfaringer til merverdi for våre kunder. Faglig dyktighet er selvsagt viktig, og i Syskon bruker våre medarbeidere mye tid på å tilegne seg ny og relevant faglig kompetanse.

Dog, uten formidlingsevne og sosial kompetanse, er faglig kunnskap lite verd . I Syskon setter vi oss alltid grundig inn i våre kunders virksomhet og behov før vi inngår avtaler. Avtaler som klart definerer mål, forventninger og kostnad. Dette skaper god kommunikasjon, klare rammevilkår og trygghet for våre kunder. Hos oss kan din bedrift leie konsulenter på både timebasis, prosjektbasis og langtidsleie.

Konsulenter

2-5 års erfaring. Personell med sertifiseringer og/eller fagbrev innen enkelte fagområder, og med 2-5 års erfaring i IT-bransjen. Jobber til daglig med IT-løsninger til mange små og mellomstore bedrifter – både onsite og remote.

Seniorkonsulenter

5-8 års erfaring. Tyngre sertifiserte konsulenter med 5-8 års erfaring som konsulent. Arbeider daglig i prosjekter for våre største kunder/bedrifter, samt design og implementeringsoppgaver på vår egen hostingplattform.

Rådgivere

8+ års erfaring. Personer med over 8 års erfaring som konsulent og seniorkonsulent. Besitter betydelig kompetanse og erfaring innen mange fagområder, og har igjennom årene selvsagt også opparbeidet seg en mengde sertifiseringer.

Prosjektledere

10+ års erfaring. Personer med spesiell kompetanse innen prosjektledelse. Har dokumentert erfaring, og referanser fra flere vellykkede IT-prosjekter.

Våre konsulenter

Back To Top