skip to Main Content
Skype For Business Integreres Nå I Office Online

Skype for business integreres nå i Office online

Office 365 kommer stadig med nye oppdateringer hvor det rulles ut smarte og innovative løsninger som gjør samhandling på arbeidsplassen lettere og mer effektivt.

Vi har tidligere skrevet litt om hvordan man kan dele dokumenter med andre i Office 365 for å arbeide på disse sammen, og hvordan man kan tilbakeføre tidligere dokumenter om teksten man har brukt timevis av arbeidstimer på, på mysteriøst vis skulle forsvinne.

Hurtige oppdateringer og nye funksjoner

For en stund tilbake annonserte Microsoft om enda en funksjon som gjør samarbeid i Office online programmene til en lek. Microsoft lanserte integrasjon mot Skype for business, noe som gjør det enkelt å kommunisere med din partner når dere arbeider sammen i Office programmene. Funksjonen blir tilgjengelig etter at du har installert og aktivert et tillegg i din nettleser.

Du får en fullverdig Skype for business opplevelse da du kan sende lynmelding og ha video –lyd konferanser samtidig som dere arbeider på dokumentet. Irriteres du over at integrasjonen bare er tilgjengelig i nettversjonen av office. Fortvil ikke! Denne funksjonen kommer også til desktop versjonen av office.

 

Hva er Skype for Business

Skype for business, tidligere kjent som lync, er bedriftsversjonen av en av de mest kjente videokonferanse programmet der ute. Skype. Business versjonen er sikret med sterk kryptering og er mere tilpasset bedrifter sine behov. Det at Skype for business og skype er todelt gjør det også enklere å skille mellom jobb og fritid. Utover dette kan du også kommunisere på lik linje med Skype brukere som du gjør Skype for business brukere. Produktet kommer tilgjengelig uten ekstra kostnader med Office 365 business premium lisensen i Office 365.

Mere om hva du får, og hvilke lisenser som passer deg og din bedrift kan du lese om på vår nettside. Vi tilbyr alle Office 365 produkter til samme priser som Microsoft.

Kilde: blogs.office.com

Back To Top