skip to Main Content
Se De Nye Funksjoner I Office 2016

Se de nye funksjoner i Office 2016

Endelig er Office 2016 her og det finnes mange nye nyttige funksjoner. Les mer her hvor Microsoft har laget en hurtigstart-guide til hvert program i Office-pakken. Om du trenger mer kontroll over Office-pakken, så ta kontakt med oss så lager vi en egen kurspakke basert på din erfaring og kunnskapsnivå. Vi kan også tilby deg kurs over nett.

Historikk – Problemfritt samarbeid

Microsoft har forandret mye på hvordan man samarbeider med dokumenter i de siste årene og vi jobber mer og mer i samsvar med andre. Men hva vist du åpner et dokument du holder på å jobbe med, så er hele paragrafer borte? Nå kan du se hvem som har forandret hva og i tillegg sammenligne tidligere versjoner av dokumentet ditt.

For å se listen over tidligere versjoner av filene dine, åpne opp historie panelet ved å velge «Fil> Historie». Du kan enkelt bla for å se hvem redigert fil og hvordan filen utviklet seg over tid.

Kilde: Microsoft’s Office Blogg

Del med et klikk i Office 2016

Hvis du allerede har lagret dokumentet til OneDrive, OneDrive for Business eller Sharepoint, er alt du trenger å gjøre for å invitere andre til å klikke på knappen Del (Share) øverst til høyre på skjermen og skriv inn navn eller e-postadresser i invitere folk tekstboks. Deretter kan du gi dine medarbeidere forskjellige nivåer av tillatelse, slik at de kan gjøre endringer eller begrense deres tilgang til Vis-bare. Hvis du velger Vis-bare, så bare du vil være i stand til å gjøre endringer i dokumentet. Før du er ferdig, ikke glem å inkludere en personlig melding med din invitasjon. Klikk på Del-knappen og du er klar!

Kilde: Microsoft’s Office Blogg

Back To Top