skip to Main Content
Slutt På Oppdateringer For Internet Explorer 8, 9 Og 10

Slutt på oppdateringer for Internet Explorer 8, 9 og 10

Alle produktene til Microsoft kommer til et punkt hvor de ikke kan bruke mer tid og resurser på å holde det oppdatert. Dette kalles i dataverden for «End-of-life» og betyr rett å slett at programmet ikke blir å få flere sikkerhetsoppdateringer. Fra og med 12. Januar 2016 så har Internet Explorer 8, 9 og 10 fått dette stemplet og vil ikke få flere viktige oppdateringer.

Disse sikkerhetsoppdateringene blir sluppet når noen finner et sikkerhetshull de kan utnytte i Internet Explorer med andre ord så blir det i fremtiden rimelig utrygt å ferdes på nett med disse nettleserne. Disse versjonen av nettleserne er det som er installert som standard på Windows 7 og opp til Windows 8.1.

Oppgrader til Windows 10 eller Internet Explorer 11

Du har to alternativer. Om du har en maskin med Windows 7, 8 eller 8.1 så kan du gratis oppgradere til Windows 10 frem til Juli 2016. Som standard i Windows 10 så har du både Internet Explorer 11 og Microsoft sin nye nettleser, Edge. Du kan også laste ned Internet Explorer 11 til Windows 7 og Windows 8.

Vil du oppgradere til Windows 10 men er ikke sikker på om du tør? Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg igjennom prosessen.

Back To Top