Om SysKon AS

SysKon – din bedrifts IT-avdeling!

SysKon er et norsk IT-selskap etablert i 1999 og har fra oppstarten hjulpet bedrifter i hele Norge med en problemfri IT-hverdag. Som partner, leverandør og IT-avdeling. Vi jobber hver dag for ett bedre resultat.

Brukertilfredshet

Brukertilfredshet 95%
Vil anbefale SysKon 90%
Servicenivå 95%

Kontakt oss

SysKon AS – Når Resultat Betyr Noe!

SysKon leverer sikre dataløsninger som ett verktøy for deg – effektivt, sikkert og lønnsomt.

Våre avdelinger

Syskondrift 200

SysKon Drift

Syskon spesialiserer seg på å levere sikre skreddersydde driftsløsninger til små og mellomstore bedrifter. Vi gir deg en enkel og trygg datahverdag, tilgjengelig hvor som helst og når som helst.

Syskonweb 200

SysKon Web

SysKon WEB er et komplett WEB-byrå som håndterer alt fra design og produksjon av nettsider og nettbutikker, samt mediebyrå som håndterer markedsføring på internett.

Syskonkonsult 200

SysKon Konsulent

Få jobben utført av spesialister! Syskon tilbyr et bredt spekter av konsulenter med ulike kompetanse, branseerfaring og personlige egenskaper. Hos oss kan din bedrift leie konsulenter på både timebasis, prosjektbasis og langtidsleie.

Syskonkurs 200

SysKon Kurs

SysKon er en oppdatert kursleder som regelmessig kurser IT-konsulenter og bedrifter, både direkt og som foretrukken kursleder for Crayon. Vår kunnskap er en trygghet og ressurs for våre kunder. Invester i kunnskap, det lønner seg.