skip to Main Content

Prosjekt

Ingen oppgave for stor for oss i SysKon. Ta kontakt med oss angående ditt prosjekt, du vil ikke angre.

Syskon tilbyr er bredt spekter av konsulenter med ulike kompetanse, branseerfaring og personlige egenskaper.

Konsulenter

2-5 års erfaring. Personell med sertifiseringer og/eller fagbrev innen enkelte fagområder, og med 2-5 års erfaring i IT-bransjen. Jobber til daglig med IT-løsninger til mange små og mellomstore bedrifter – både onsite og remote.

 

Seniorkonsulenter

5-8 års erfaring. Tyngre sertifiserte konsulenter med 5-8 års erfaring som konsulent. Arbeider daglig i prosjekter for våre største kunder/bedrifter, samt design og implementeringsoppgaver på vår egen hostingplattform..

 

Rådgivere

8+ års erfaring. Personer med over 8 års erfaring som konsulent og seniorkonsulent. Besitter betydelig kompetanse og erfaring innen mange fagområder, og har igjennom årene selvsagt også opparbeidet seg en mengde sertifiseringer.

 

Prosjektledere

10+ års erfaring. Personer med spesiell kompetanse innen prosjektledelse. Har dokumentert erfaring, og referanser fra flere vellykkede IT-prosjekter.v.

Skreddersydd løsning til en pris som funker

Vi kan hjelpe dere med alt fra lokalmaskiner, til nettverk og programmer. Uansett ønske du har så klarer vi å finne en løsning som passer deg om det er faste avtaler eller honorar.

Klar for å komme i gang?

Back To Top