skip to Main Content

SysKon Konsulenter

Support

Support

Få support direkte fra spesialister! Alle konsulenter er enkelt tilgjengelig.

Prosjekt

Prosjekt

Bredt spekter med ulik kompetanse, bransjeerfaring og egenskaper.

Outsourcing

Outsourcing

Fokuser på kjernevirksomheten ved outsourcing hele eller deler av IT-tjenestene.

Syskon tilbyr er bredt spekter av konsulenter med ulike kompetanse, branseerfaring og personlige egenskaper.

Konsulenter

2-5 års erfaring. Personell med sertifiseringer og/eller fagbrev innen enkelte fagområder, og med 2-5 års erfaring i IT-bransjen. Jobber til daglig med IT-løsninger til mange små og mellomstore bedrifter – både onsite og remote.

Seniorkonsulenter

5-8 års erfaring. Tyngre sertifiserte konsulenter med 5-8 års erfaring som konsulent. Arbeider daglig i prosjekter for våre største kunder/bedrifter, samt design og implementeringsoppgaver på vår egen hostingplattform..

Rådgivere

8+ års erfaring. Personer med over 8 års erfaring som konsulent og seniorkonsulent. Besitter betydelig kompetanse og erfaring innen mange fagområder, og har igjennom årene selvsagt også opparbeidet seg en mengde sertifiseringer.

Prosjektledere

10+ års erfaring. Personer med spesiell kompetanse innen prosjektledelse. Har dokumentert erfaring, og referanser fra flere vellykkede IT-prosjekter.v.

Vi har en genuin tro på at det ikke bare er antall sertifiseringer som avgjør en konsulents kompetanse og verdi, men snarere hvordan vedkommende omsetter sin kunnskap og erfaringer til merverdi for våre kunder. Faglig dyktighet er selvsagt viktig, og i Syskon bruker våre medarbeidere mye tid på å tilegne seg ny og relevant faglig kompetanse.

Sertifisert

Høyt sertifisert – din trygghet!

Åpne og enkle avtaler – ingen uforutsette fakturaer!

Skreddersydd løsning til en pris som funker

Vi snakker gjerne med deg angående din nettside og hva du kan du kan forbedre. Vi har lang erfaring med WordPress og nettdesign og kan ta prosjekter fra små nettsteder til store nettbutikker.

Klar for å komme i gang?

Ta kontakt, så hjelper vi deg på nett.

Back To Top