skip to Main Content

Microsoft Azure – Cloudløsning

Ubegrenset tilgang til servere og infrastruktur

Klargjør og start virtuelle Windows- og Linux-maskiner, programmer og infrastruktur med Microsoft-administrerte datasentre over hele verden med én Cloudløsning.

Ubegrenset skalering

Skalerer fra 1 til 1000 VM (virtuelle maskiner)

Redundant nettverk

Innebygd redundant virtuelt nettverk

Hybrid

Utnytt hybridløsninger med dine servere

Database-server

Oracle, MySQL, Redis, MongoDB

SQL / SharePoint

Microsoft SQL Server og SharePoint Server

Kostnadseffektiv

Spar penger med minuttavregning

IaaS + PaaS

Azure er den eneste store skyplattformen som er rangert av Gartner som industriledende for både Infrastruktur som en tjeneste (IaaS – Infrastructure-as-a-Service) og servicetilbyder for plattform (PaaS – Platform-as-a-Service).

Denne kraftfulle kombinasjonen av administrerte og automatiske tjenester lar deg skape, distribuere og administrere applikasjoner og systemer på akkurat den måten du ønsker, for uovertruffen produktivitet og forenkling av administrasjon.

Alltid oppe - alltid på

Azure plattformen brukes av Skype, Office 365, Bing og Xbox. Azure tilbyr 99,95% oppetidsgaranti (SLA), 24/7 IT-support, og systemovervåkning.

Det er derfor mer enn 57% av Fortune 500 firmaer er avhengig av Azure i dag. Fra sanntids sendinger av de olympiske leker til store online spill. Våre kunder utretter store ting, SysKon AS hjelper deg å nå dine mål.

Administrere kostnadene med enkel skalering og fakturering per. minutt

For raske dataprosesser, rask utvikling, testing eller hyppige stopp/start-prosesser betaler du per minutt når du installerer Virtual Machines til Azure. Dette inkluderer fakturering for Windows, Linux, Oracle, SQL Server og selv BizTalk. Du kan også få automatisk skalering av plattformen basert på en tidsplan eller CPU-bruk. Vår betalingsmodellen for infrastruktur og programvare oppfyller dine dine behov, ikke våre!

Minuttavregningog innebygd automatisk skalering betyr du bare trenger å betale for infrastrukturen du trenger, og kan automatisk starte eller avslutte ressurser på grunnlag av faktisk forbruk.

Hybrid skyløsning

Du trenger ikke tvinges til å velge mellom ditt datasenter og den offentlige skyen. SysKon sørger du får det beste fra lokal og sky basert drift.

Den hybride skyløsningen gir din bedrift muligheten til å legge de tjenester du ønsker i skyen, og ikke minst sørge for at du beholder lokalt det du finner hensiktsmessig.

Vi sørger for du kan nyte det beste fra begge verdener og ikke minst baner veien slik du på sikt kan flytte større deler av bedriftens IT infrastruktur ut av det lokale datarommet i ditt tempo.

Åpent og fleksibelt

Azure støtter alle operativsystemer, språk, verktøy og rammeverk. Vi sørger for oppsettet, slik at dere kan legge deres energi inn i produksjon av bedriftens kjerneprodukter.

Utvikle solide Azureløsninger ved hjelp av .NET, Java, PHP, node.js, Python eller Ruby. Integrerte Visual Studio-verktøy lar deg raskt utvikle, feilsøke og markere apps.

Bruker dere Microsoft baserte eller Linux baserte produkter i dag , i dag, så er det selvfølgelig ingen hindringer for å fortsette å benytte de samme systemene ved en full eller delvis overgang til denne sky løsningen.

Spar penger - bli fleksibel

Minutteravregning og innebygd automatisk skalering betyr du bare trenger å betale for infrastrukturen du trenger, og kan automatisk starte eller avslutte ressurser på grunnlag av faktisk forbruk.
Klar til å komme i gang?

Klar for å komme i gang?

Kontakt oss for å lære mer og se hvordan Microsoft Azure kan hjelpe deg.

Back To Top