skip to Main Content
4 Grunner Til å Velge Office 365

4 grunner til å velge Office 365

E-post og filer i skyen har kommet for å bli og på et eller annet tidspunkt så blir dere å migrere over. Vi her i SysKon AS har flere tiårs erfaring med Microsoft og deres skyløsninger er noe vi på det sterkeste kan anbefale.

Som Microsoft partner så kan vi levere Office 365 til deg og din bedrift, raskt og smertefritt. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig samtale angående flytting til Office 365.

Overkommelige priser

Hos den gjennomsnittlige leverandøren så kan e-post fort bli dyrt. Microsoft leverer i en så høy skala at prisene blir minimale. E-post med spamfilter fra Kr. 28,20 eks. mva? Det skal det mye til for å slå.

Alltid oppdatert programvare og systemer

Du får alltid den nyeste versjonen av Office og din e-post blir alltid å befinnes på den nyeste versjonen av Exchange. Om du kjøper Office-pakken i butikk, så ender du opp med en gammel versjon om et par år og om ingen driftsleverandør klarer å holde opp farta med Microsoft når det kommer til Exchange. Det er gjerne i Office 365 Microsoft gir ut det nyeste, først.

Office 365 er en del av Microsoft sitt nettverk

Dette er hele grunnen til at du kan regne med at din e-post alltid er oppe og tilgjengelig for omverden. Microsoft har mange online-tjenester som bruker de samme datasentrene som Office 365, inkludert Skype og Xbox Live. Dette er tjenester som er redundant og har så godt som aldri nedetid. Microsoft har mange datasenter rundt i verden og alle er av den høyeste standard.

Velg komponenter når du trenger dem

Office 365 er veldig modulært. Så snart man har opprettet ditt firma i Office 365 så har du muligheter for å bestille e-post, Office-pakken, lokal sikkerhetspakke, skylagring med mer. Kanskje det er bare en av dine brukere som trenger Office-pakken? Vi kan tildele lisens, raskt og effektivt.

Back To Top